GEDRAGONDERSTEUNING
TRAININGEN, LEZINGEN EN WORKSHOPS

Impressie / gegevens


Gedragondersteuning is geregisteerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 63136643 (psychologen, psychotherapeuten)  en heeft als vestigingsnummer 32081782.                                                                                            

Peter Mol is CRKBO geregistreerd leraar en zijn diensten zijn derhalve vrij van btw.                                

Hij heeft ervaring als leraar en directeur in veel soorten (speciaal) onderwijs, leidinggevende van directeuren van scholen voor gedragsstoornissen en psychiatrische problematiek, jeugddetentie en heeft enkel jaren speciale didactiek en pedagogiek gegeven aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij is opgeleid als leraar basisonderwijs, leraar speciaal onderwijs SH/ESM en doctoraal speciale pedagogiek. Naast auteur van onderwijsboeken (uitgeverij Lannoo) is hij werkzaam 'in het veld'. Hij spreekt op congressen en geeft trainingen en workshops voor kleine en grotere gezelschappen. Daarnaast wordt hij gevraagd om collega's te begeleiden voor de klas.                              

E-mail: peter@gedragondersteuning.nl

Tel.: 0651 260805

Bij uw aanvraag wordt een offerte gestuurd met daarin de afspraken. Overigens werkt Gedragondersteuning niet vanuit 'programma's', maar wordt elke aanvraag helemaal op maat gemaakt. Kern is steeds: praktische toepasbaarheid, met daarachter uiteraard een wetenschappelijke achtergrond. Principe: men moet gemotiveerd en uitgedaagd worden het geleerde ook daadwerkelijk toe te passen.